Liceul Tehnologic Agricol 
        ”Alexiu Berinde” 
                  Seini
     

Activități 
  

Liceul nostru participă la Programul ”Școli-ambasador ale Parlamentului European”–EPAS, care urmărește creșterea gradului de informare a tinerilor cu privire la Uniunea Europeană. Programul presupune desemnarea în școală a 15 ambasadori juniori și a 5 ambasadori seniori ai Parlamentului European, stabilirea unui punct de informare despre UE în instituție, realizarea de activități și sărbătorirea Zilei Europei. În 15-16 noiembrie 2018, d-na dir. adj. Kadar Ioana a participat la prima sesiune de instruire la sediul Biroului de Informare al Parlamentului European în România. Dorim succes viitorilor ambasadori juniori și seniori, implicare și creativitate.    

Proiecte
Prin organizarea Seminarului de pomicultură adresat tuturor celor care își propun să dezvolte o afacere în domeniul pomicol sau care deja au pornit pe acest drum, liceul nostru a devenit timp de o zi KM 0 al pomicultorilor din județ.

Evenimente
  


Centenarul Unirii - recital de poezii 28.02.2018. În cadrul proiectului "Centenarul Unirii", elevii claselor primare din L.T.A. "Alexiu Berinde" Seini, îndrumați de doamnele învățătoare Bud Angelica, Bălan Ana Maria, Zima Maria, Moldovan Nicoleta, Cheregi Felicia, Pomian Florica și Mihai Marcela, au participat la un recital de poezie în prezența preotului poet Pop Gheorghe.

Proiecte
  

L.T.A. 'Alexiu Berinde' Seini a participat la Cupa Tradițională Tăuții Măgherăuș unde echipa claselor 5-8 a ocupat locul al 2-lea, iar echipa claselor 9 -12 a ocupat locul al 3-lea. Premiul pentru cel mai bun portar la liceu a fost primit de elevul Fericean Dănut.

Concursuri
  
Elevi cu care ne mândrim!

Olimpiade