Liceul Tehnologic Agricol 
        ”Alexiu Berinde” 
                  Seini
     


  

Prin organizarea Seminarului de pomicultură adresat tuturor celor care își propun să dezvolte o afacere în domeniul pomicol sau care deja au pornit pe acest drum, liceul nostru a devenit timp de o zi KM 0 al pomicultorilor din județ.

Evenimente
  

Centenarul Unirii - recital de poezii 28.02.2018. În cadrul proiectului "Centenarul Unirii", elevii claselor primare din L.T.A. "Alexiu Berinde" Seini, îndrumați de doamnele învățătoare Bud Angelica, Bălan Ana Maria, Zima Maria, Moldovan Nicoleta, Cheregi Felicia, Pomian Florica și Mihai Marcela, au participat la un recital de poezie în prezența preotului poet Pop Gheorghe.

Proiecte  

L.T.A. 'Alexiu Berinde' Seini a participat la Cupa Tradițională Tăuții Măgherăuș unde echipa claselor 5-8 a ocupat locul al 2-lea, iar echipa claselor 9 -12 a ocupat locul al 3-lea. Premiul pentru cel mai bun portar la liceu a fost primit de elevul Fericean Dănut. 

Concursuri  
 
Elevi cu care ne mândrim-calificați la Olimpiadele și Concursurile Nationale din 2018.

                           Olimpiade  

Olimpiade                                                                                                 


06 Martie 2018  - Elevi cu care ne mândrim

Elevi cu care ne mîndrim-calificați la Olimpiadele și Concursurile Nationale din 2018: 

> eleva Huja Ioana Alina din clasa a IX-a A, pregătită de prof. de limba franceză Moldovan Liana, s-a calificat la Etapa Națională a Olimpiadei de Limba Franceză,  

Elevul Isac Alex Vladut din clasa a XII-a B, pregătit de prof. Comiati Gabriela, Boitor Doina, Lihet Florica si Costantea Dan, s-a calificat la Etapa Națională a Olimpiadei de Cultura Plantelor/Horticultură.

Eleva Moldovan Lorena din clasa a XI-a B, pregătită de prof. Comiati Gabriela, Boitor Doina, Lihet Florica si Costantea Dan, s-a calificat la Etapa Națională a Olimpiadei de Cultura plantelor/Horticultură. 

Elevul Dan Roman din clasa a XI-a B, pregătit de prof.Maxim Florentina, s-a calificat la Etapa Națională a Olimpiadei de Creșterea Animalelor/Veterinară.

Elevul Iluț Denis din clasa a X-a B, pregătit de prof.Crișan Steluța, s-a calificat la Etapa Națională a Concursului de Limba Engleză Quest.  

> Elevul Gozar Andrei din clasa a X-a B, pregătit de prof.Crișan Steluța, s-a calificat la Etapa Națională a Concursului de Limba Engleză Quest.

> Elevul Cionca Bogdan din clasa a XI-a A, pregătit de prof.Crișan Steluța, s-a calificat la Etapa Națională a Concursului de Limba Engleză Quest.

> Eleva Olariu Lorena din clasa a X-a A, pregătită de prof.Oros Adelina, s-a calificat la Etapa Națională a Concursului de Limba Engleză Quest.

detalii